1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Đurić ponovo pred hapšenjem

Objavljeno: 27.11.13 u 08:37
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kako saznaje list Alo predsednik Fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić mogao bi vrlo skoro da završi iza rešetaka pošto je ostao bez zaštite moćnih mentora.

„Predmeti su davno gotovi. Slučaj Đurić je već trebalo da je odrađen, ali nam je nekoliko puta savetovano da ga odložimo zbog urgencija, kako iz dela samog političkog vrha u Srbiji, među kojima je i lider jedne stranke koju je on finansirao, tako i poziva jednog vrlo uticajnog političara preko Drine“ – objašnjava sagovornik lista Alo blizak istrazi.

Đurićev „Zekstra-Bankom“ kupio je pre osam godina Veterinarski zavod za 9,1 milion evra. Agencija za privatizaciju potpisala je ugovor o prodaji 70 odsto društvenog kapitala, a Savet za borbu protiv korupcije godinama tvrdi da je to tada urađeno nezakonito. Čak je i Vrhovni sud dva puta osporavao tu privatizaciju.

Prema podacima NBS, Đurićeva kompanija „Zekstra grupa“ je u blokadi od 21. avgusta 2012. zbog neizmirenog duga u iznosu od 18,3 miliona dinara. Đuriću se na teret stavlja i kredit vredan između sedam i 10 miliona evra koji je „Zekstra grupa“, čiji je on većinski vlasnik, uzela od Agrobanke, a koji nije vraćen.

hotsport.rs/alo.rs

0
0

1 Komentara

  1. Tog lopova Dragana Djurica koji je rodom iz Osinje kod Dervente, je trebalo vec davno uhapsiti. Nije mu dosta sto je ojadio Srbiju pa je ojadio i napacenu Republiku Srpsku uz pomoc njegovog kuma mice.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter