0
Evrokupovi

Arasate: Sad smo iskusniji

Objavljeno: 27.11.13 u 16:57

jagoba-arasate

U prvom susretu na domaćem terenu su se opekli, a kako će se Real Sosijedad večeras snaći u Donjecku videćemo. Svoja očekivanja pred sutrašnji duel izneo je trener gostiju Jagoba Arasate.

„Poštujemo Šahtjor i njihove igrače, ali mi moramo da pobedimo, a to znači da moji igrači moraju da daju maksimum bez obzira na prednosti protivnika. Možda nas je Šahtjor pobedio u prvoj utakmici zbog njihovog evropskog iskustva. Međutim, sutrašnji meč nam je peti u ovosezonskoj Ligi šampiona i pokušaćemo da iskoristimo sve što smo naučili u prethodnim susretima.

Svi igrači su nam zdravi, ali to je jedna stvar, a druga je da se potvrdi klasa. Nastupićemo u najačem sastavu jer je ova utakmica vrlo važna za nas. Nikada ne treba gubiti nadu i verujem da smo sposobni da nastavimo svoj evropski put. Mi ćemo se potruditi da pobedimo u Donjecku. Zadatak je jednostavan, moramo da pobedimo, a za dalje ćemo da videimo. Mislim da moj tim može da iznenadi protivnika, ali nam je potrebno i malo sreće“ – kazao je trener Baskijaca.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter