in , ,

Zajednica tvrdi da je prvenstvo regularno

Jelen-Superliga2

Zajednica fudbalskih klubova Superlige Srbije smatra da je dosadašnji deo prvenstva regularan, reagujući na najnovija dešavanja koja prate takmičenje i saopštenja u vezi s tim.

Zajednica na svom sajtu konstatuje da ove pojave izuzetno opterećuju takmičenje i negativno utiču na njegov tok.

„Dosadašnji deo prvenstva pokazao regularnost takmičenja, što se potkrepljuje postignutim rezultatima i minimalnom bodovnom razlikom klubova, posebno u odnosu na Crvenu zvezdu i Partizan. Evidentno je da u ovoj polusezoni ima više prigovora na suđenje i da su svi ti prigovori dostavljani Sudijskoj organizaciji, koja je postupala i sankcionisala uočene propuste i sudijske greške. To će svakako biti urađeno i u ovom konkretnom slučaju i u tom pravcu očekujemo hitnu reakciju Sudijske komisije FS S koja je prema statutu jedino i nadležna u ovoj oblasti“, navodi se u saopštenju Zajednice superligaša, nakon brojnih saopštenja vezanih za prvenstvenu utakmicu Voždovac – Partizan (0:1).

Crvena zvezda je u nedelju nazvala domaću Superligu „lakrdijom“ nakon što su, prema mišljenju crveno-belih, sudije teško oštetile ekipu Voždovca u porazu protiv šampiona Partizana.

„Ovom prilikom apelujemo na jedinstvo klubova u Superligi sa zahtevom da svi organi u okviru FS S svojim ponašanjem i odlukama moraju da doprinesu kvalitetnijem i uspešnijem takmičenju“, zaključuje se u saopštenju Zajednice superligaša.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Najnersi bolji od Redskinsa

Poziv za promotere Evropskog prvenstva u krosu