in , ,

Poziv za promotere Evropskog prvenstva u krosu

SPAR Evropsko prvenstvo u krosu, koje će se održati 8. decembra sa početkom u 9.45h u Beogradu, u Parku prijateljstva na Ušću, prilika je za mnoge naše građane da uzmu učešća kao volonteri.

dsc_0057-sajt-8

Po preliminarnim prijavama, atletičari iz rekordnih 37 zemalja Evrope će se nadmetati za medalje, a volontera već sada ima preko 150.

Atletski savez Srbije je ove godine obezbedio i onlajn prijavu za zainteresovane volontere, i to preko sajta www.belgrade2013.com. Službe koje rade na organizaciji i prijavi volontera svakodnevno vrše obuku za ovo takmičenje.

Naš Atletski savez je prvi granski savez koji je u sklopu takmičenja obratio posebnu pažnju na ekologiju i zaštitu životne sredine.

„Pored reciklažnih kontejnera koje smo u saradnji sa Gradskom čistoćom obezbedili na samom takmičenju i parkirališta za bicikle kako bismo motivisali ljude da što manje koriste automobile, napravili smo aplikaciju Ekološki šampion u svrhu promocije kako samog takmičenja, tako i ekologije i zaštite životne sredine. Aplikacija se nalazi sajtu takmičenja belgrade2013.com a ASS će najbolje rangiranim posetiocima aplikacije obezbediti nagrade“, navodi se u saopštenju organizatora prvenstva Evrope u krosu.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Zajednica tvrdi da je prvenstvo regularno

Bjeković: Džajić traži istrošena opravdanja