0
Američki fudbal

Najnersi bolji od Redskinsa

Objavljeno: 26.11.13 u 10:24

Untitled

San Francisko Fortinajnersi prekinuli su niz od dva uzastopna poraza pošto su u prestonici Sjedinjenih Američkih Država, Vašingtonu savladli Redskinse 27:6.

Utakmica je barem rezultatski bila neizvesna do drugog dela treće četvrtine kada su 49ke sa dva tačdaun rešile dileme oko pobednika.

Kolin Kepernik utakmicu je završio sa tri tačdaun dodavanja, a ukupno je bacao za 235 jardi (15/24). Kepernik je imao raspoložene mete u vidu Enkuana Boldina i Vernona Dejvisa koji su ukupno imali devet hvatanja na utakmici, a Boldin je upisao dva tačdaun hvatanja i Dejvis jedno.

Sa druge strane kod Redskinsa koji već mogu da počnu sa planiranjem sledeće sezone Robert Grifin Treći bacio je za svega 127 jardi i imao jedno presečeno dodavanje.

Fortinajnersi sada imaju skor 7-4 i treći su u svojoj diviziji, dok su Redskinsi sa 3-8 poslednji na istoku nacinalne konferencije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter