0
Evroliga

KKCZ: Karte za Makabi od srede u prodaji

Objavljeno: 26.11.13 u 11:44

Košarkašima Crvene zvezde Telekom u četvrtak od 19 sati predstoji još jedan evroligaški duel, a u beogradski hram košarke stiže slavni Makabi.

KK-Crvena-zvezda-logo1-546x323

Interesovanje i za ovaj meč crveno-belih je ogromno, a karte će se prodavati od srede 27. novembra od 10 sati na svim prodajnim mestima Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Bilet centar, Dom omladine i još 150 prodajnih mesta širom Srbije).

Ulaznice za tribine koštaju 700, a za parter 1200 dinara. Cene za plavu i belu ložu su 2000, za ložu 2500 dinara dok ulaznice za mesta koja se nalaze tik uz teren (seat court) koštaju 5000 dinara.

Svaka osoba može da kupi najviše četiri ulaznice, a sve dodatne informacije o prodaji karata možete dobiti putem telefona 0900 11 00 11 (Cena poziva iz fiksne i mobilne mreže iznosi 48,00 din/min. Porez je uračunat u cenu poziva).

„Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom i ovog puta apeluje na sve navijače da navijaju fer i sportski, bez upotrebe pirotehničkih sredstava (petardi, baklji, dimnih bombi), bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren i upotrebe lasera. Zbog kazni koje su na račun kluba izrečene posle utakmice sa Panatinaikosom, u slučaju bilo kakvih incidenata Crvena zvezda bi mogla da snosi veoma oštre novčane sankcije, ali i da bude kažnjena igranjem pred praznim tribinama, oduzimanjem bodova ili isključenjem iz takmičenja.“ navodi se na zvaničnom sajtu crveno – belih.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter