0
Domaći fudbal

Jojić: Ne postoji bolji put do zvezda nego preko škole Partizana!

Objavljeno: 26.11.13 u 19:22
Jojic kamp
FOTO: partizan.rs

Mladi fudbaler Partizana Miloš Jojić poručio je na promociji fudbalskog kampa u Herceg Novom da je omladinska škola crno-belih najbolja stanica na putu ka vrhu u srpskom fudbalu. 

U prisustvu velikog broja medija sa područja Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, u utorak 26. novembra 2013. godine u dvorani “Park“ u Herceg Novom, zvanično je promovisan omladinski kamp FK Partizan.

Kao klub koji zvanično ima drugu najbolju omladinsku školu u Evropi, FK Partizan u saradnji sa FK Oblić iz Herceg Novog od januara 2014. godine kreće u potragu za novim fudbalskim talentima od kojih će najbolji dobiti šansu da nastave usavršavanje u omladinskoj skoli Partizana. Tom prilikom, kao jedan od mnogih primera, prisutnima se obratio Miloš Jojić.

“I danas se sećam dana kada sam zakoračio u Partizanovu omladisnku školu. Imao sam 10 godina i za mene kao dečaka koji obožava fudbal to je bio početak ostvarenja snova. Ponikao sam u generaciji koja je otkrila velike talente od Markovića, Mitrovića, a danas Petrovića i Andrije Zivkovića sa kojima igram u prvom timu Partizana. Za nekoga ko sanja da jednog dana obuče crno beli dres  i postane prava fudbalska veličina  ne postoji bolji put od Partizanove omladinske škole“, izjavio je Jojić.

Za kamp koji se  po grupama odrzava  od  8. do 14. i od 15. do 21. januara 2014. godine, mogu da se prijave dečaci generacija od 1999. do 2006. godišta.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter