1
Domaći fudbal

Humanost na delu: Veterani, ali i dalje velikani – igrali za Unu! (FOTO)

Objavljeno: 26.11.13 u 22:55

veterani

Fudbalski klub Sloboda Point i Javno Preduzeće „Veliki Park“ organizovali su revijalnu utakmicu između veterana Slobode i Budućnosti iz Podgorice, za pomoć  dvogodišnjoj Uni Savić iz Užica, devojčici oboleleloj od teškog oblika leukemije.

Publika u Užicu imala je priliku da na delu vidi velikane u dresu veterana Budućnosti poput Savićevića, Lekovića,Miodraga Martaća, Drobnjaka, Branka Brnovića, Ljumovića, Bakrača, Ljukovčana, a sa druge strane bivše Slobodine asove Drulovića, Divca, Rovčanina, Strunjaševića, Cvetanovskog, Markićevića…

Više od hiljadu Užičana, koji su se na poluvremenu i sami priključili prikupljanju sredstava za operaciju devojčice u Italiji, više od sat vremena uživalo je u majstorijama asova, a najbolji na terenu bili su sadašnji selektori seniora Crne Gore i srpskih orlića, Branko Brnović i Ljubinko Drulović.

“Drago nam je da smo mogli da pomognemo. Rado smo se svi odazvali ovom pozivu. Najvažnije je da mala Una ode na operaciju i da ozdravi“,  bili su posle utakmice složni bivši asovi, ljudi velikog srca.

Brnovic, Drula, Dejo drula i dejo uzice

hotsport.rs

 

0
0

1 Komentara

  1. ČESTITAM MOMCIMA IZ SJANE FUDBALSKE ERE JUGOSOVENSKOG FUDBALA…
    TO JE PRIMER KAKO TREBA MLADJI DA SE PONAŠAJU…
    PRIJATELJU MARTAĆU ,ŠTO VIŠE TAKVIH UTAKMICA I VRATIĆE TE NADU MNOGIM KOJIMA JE POMOĆ POTREBNA!!!BRAVO !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter