0
Domaći fudbal

Bjeković: Džajić traži istrošena opravdanja

Objavljeno: 26.11.13 u 11:19

Sve od leta je u srpskom fudbalu bilo relativno mirno, odnosno podnošljivo mirno za naše pojmove. Onda je u nedelju na Vračaru u duelu između Voždovca i Partizana bilo nekoliko sumnjivih sudijskih odluka i lavina netrpeljivosti i optužbi se pokrenula.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Crvena zvezda i njen predsednik Dragan Džajić odmah su reagovali sa nekoliko saopštenja i izjava, na to je kontrirao Savez i FK Partizan, te predsednik crno – belih Dragan Đurić, a crveno – beli potom nastavili sa medijskim ratom.

Sada se u celu priču i kao po pravilu uključio nekadašnji prvi čovek Partizana Nenad Bjeković koji smatra da rukovodstvo iz Ljutice Bogdana samo pokušava da prikrije svoje neuspehe.

„Izgleda da su oni naši najveći simpatizeri. Pa, oni prate utakmice Partizana više nego mi navijači koji smo život ostavili na stadionu u Humskoj. Lepo je to od njih – ironično se nasmejao Bjeković i dodao:

– Uvek sam se trudio da gledam sebe, da vidim kako Partizan može da bude bolji, uspešniji, kako da sportski nadmašim rivala. Tuđe dvorište me nije interesovalo. A, oni? Pa, čim gledaš u tuđu kuću toliko, to je znak koliko si nesrećan. Zato nikada ništa neće ni da urade. Stalno će tražiti alibi u nekome drugom, tražiti istrošena opravdanja. Tako je to kada patiš da budeš na nečijem mestu, a nemaš kvalitet.

Bjeković se potom osvrnuo na oštre nastupe Dragana Džajića.

– Ako neko nema pravo da priča o zakulisanim radnjama i sudijskim odlukama na utakmicama to je Crvena zvezda. Mene Džajićeva reakcija nimalo ne čudi, jer je i ranije imao slične istupe. Čim Zvezda nije prva, Džajić je pretio istupanjem iz lige i govorio kako je prvenstvo neregularno. Slušao sam to godinama, ali sam oguglao. Verujem da ga više retko ko shvata ozbiljno, pošto se pozadina svega čita lako između redova – dodao je legendarni Bjeka.

hotsport.rs/večernjenovosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter