0
Tenis

FOTO: WTA

WTA: Veliki napredak Jovane Jakšić

Objavljeno: 25.11.13 u 09:35

wta

S obzirom da je sezona WTA turnira završena finalnim turnirom u Istanbulu promena u samom vrhu rang liste najboljih svetskih teniserki nema već nekoliko nedelja, ali se zato dešavaju pomaci van najboljih 100.

Tako je Jovana Jakšić plasmanom u četvrtfinale ITF turnira u Šarm el Šeiku zaradila određene poene što joj je donelo skok od 13 pozicija odnosno plasman na 152. mesto na WTA listi. Ispred nje su Jelena Janković koja je osma, Ana Ivanović na 16. mestu, Bojana Jovanovski (36), Vesna Dolonc koja je pala stepenicu niže (106) i Aleksandra Krunić koja je napredovala za jedno mesto (142). Među 400 najboljih od srpskih teniserki su još Doroteja Erić na 235. mestu i Teodora Mirčić na 363.

Kao što smo već rekli u samom vrhu nije bilo promena pa će i narednih nekoliko nedelja plasman ostati isti odnosno Serena Vilijams će sa vrha gledati ostale teniserke koji su se poređale ovim redom – Viktorija Azarenka, Na Li, Marija Šarapova, Agnješka Radvanska, Petra Kvitova, Sara Erani, Jelena Janković, Anđelik Kerber, Karolina Voznijacki…

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter