0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Vojvodina nudi novi ugovor Nikoliću

Objavljeno: 25.11.13 u 10:19
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Uprkos tome što je fudbalska čaršija već dala otkaz treneru Partizana Vuku Rašoviću i na njegovo mesto postavila Marka Nikolića kako prenose beogradski mediji generalni sekretar Vojvodine Radisav Rabrenović tvrdi da će mladom stručnjaku biti ponuđeno da ostane na klupi „lala“ iako ekipa u jesenjem delu sezone nije blistala.

Prema Rabrenovićevim rečima „lopta“ je sada u Nikolićevim rukama na kojem je odluka o tome gde želi da nastavi karijeru, a s obzirom da je nekadašnji trener pre samo nekoliko dana izjavio da mu se sviđa koncept rada u Vojvodini ne bi bilo iznenađenje ukoliko zaista ostane na „Karađorđu“.

Ukoliko Nikolić ipak odluči da prihvati ponudu Vojvodine, a Partizan zaista otpusti Rašovića onda će crno-beli morati da potraže drugo rešenje. Kako se na „tržištu rada“ nalazi dosta trenera koji su trenutno bez zaposlenja partizanu ne bi trebalo da bude problem da odabere jednog od njih.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter