0
Fudbal

Venger: Anri i Pires samo treniraju sa nama

Objavljeno: 25.11.13 u 18:42

Pires i Anri

Nekadašnje zvezde Arsenala Tjeri Anri i Rober Pires već neko vreme treniraju na Emirejtsu i počele su spekulacije da bi oni mogli da se vrate na mesto uspeha.

Međutim, menadžer „tobdžija“ Arsen Venger demantuje ove glasine.

„Oni vole da se vrate u Arsenal i treniraju. Kada mogu da nam se pridruže oni to i urade. Odlično se uklope u raspoloženje tima, ali ništa više od toga. Nemaju u planu da nešto urade već da samo uživaju trenirajući. Obično ne treniraju sa prvim timom nego dođu i rade na svojoj fizičkoj pripremi. Nema mnogo takmičenja, kada se napravi mesta ja ih pozovem da igraju sa prvim timom, ali obično treniraju odvojeno“, izjavio je Venger.

Britanske novinare je zanimalo da li postoji šansa da Anri sedne u neku od direktorskih fotelja.

„Za sada ne znamo ništa, on dođe kada želi da trenira. Imamo veliki i jak tim i imamo dovoljno podrške da ekipa ostvari svoje ciljeve. Tjeri je fudbaler, jednoga dana to više neće biti, ali u ovom trenutku, ne“, konstatovao je Venger.

Anri je prošle sezone sa Njujorkom osvojio titulu Istočne konferencije MLS-a, a Pires je slobodan igrač još od 2011. godine kada je nosio dres Aston Vile.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter