0
Fudbal

Trifunović: Zadovoljan sam, bili smo bolji nego prošle sezone

Objavljeno: 25.11.13 u 16:10

milos-trifunovic-kina

Završena je još jedna sezona u kineskoj Super ligi u kojoj je uspešnu kampanju imao i srpski fudbaler Miloš Trifunović.  29-godišnji napadač je bio član Liaoning Huvina, ekipe koja je takmičenje završila na solidnom desetom mestu. Učinak Liaoninga je još bolji kada se uzme u obzir da su prošle sezone jedva izborili opstanak. Trifunović nije krio zadovoljstvo zbog ostvarenih rezultata.

„Veoma sam zadovoljan jer je ekipa igrala kvalitetnije nego prethodne sezone. Ovaj put smo bili u zlatnoj sredini za razliku od prošle sezone kada smo tek u poslednjem kolu izborili opstanak“ – rekao je ubojiti napadač.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde smatra i da je njegov učinak bio zadovoljavajući, s obzirom da je postigao pet golova.

„Zadovoljan sam kako sam igrao. Trudio sam se da svaki minut na terenu maksimalno iskoristim, pa golovi nisu izostali“ – veruje Trifunović.

Ugovor sa Liaoningom mu je istekao, ali srpski fudbaler bi rado ostao u kineskoj Super ligi.

„Ugovor mi je istekao i trenutno merim nekoliko ponuda. Ipak, ozbiljni pregovori kreću tek u decembru. Voleo bih da ostanem u Kini jer sam ovde stekao određeni renome, ali svakako da ne bih odbio ni neku dobru ponudu iz Evrope“ – rekao je Trifunović.

Tokom karijere Trifunović je pored Crvene zvezde igrao i u Ribnici, FK Beogradu, Jedinstvu iz Bijelog Polja, Karlstadu, Borcu iz Čačka i Javoru, a jednu, vrlo uspešnu sezonu, proveo je na pozajmici u uzbekistanskom Bunjodkoru, gde je na 25 utakmica postigao čak 22 gola.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter