0
Evropske lige

Riberi se predomislio

Objavljeno: 25.11.13 u 17:14

van-bujten-riberi

Pre samo nekoliko dana Frank Riberi je izjavio da ne bi bilo nepravedno da „Zlatna lopta“ pripadne Kristijanu Ronaldu, međutim u izjavi za pariski Mond je promenio ploču i tvrdi da je on zaslužio da dboije to prestižno saznanje.

„Uveren sam u svoju moć i ne plašim se nikoga. Uradio sam sve što je bilo do mene. Ako obratite pažnju na moje partije u prethodnoj godini zaključićete da sam prilično doprineo rezultatima svog kluba. istina je da nisam postizao gol na svakoj utakmici, ali sam bio stalna opasnost za protivnika. Nije bilo praznog hoda u mojoj igri tokom cele godine ni u reprezentaciji ni u Bajernu. Ostvario sam istorijski uspeh sa klubom osvojivši triplu krunu. Tačno je da je Ronaldo postigao više golova od mene, ali naši stilovi igre su potpuno različiti“ – kazao je Riberi.

Međunarodna fudbalska federacija će konačnu odluku u vezi dobitnika „Zlatne lopte“ doneti početkom narednoe godine tačnije 13. januara u sedištu FIFA u Cirihu biće obavljena svečana ceremonija dodele ovog priznanja.

Najboljeg fudbalera sveta koji će dobiti „Zlatnu loptu“, biraju treneri, kapiteni i novinari. Tada će biti izabrani najbolji trener i najbolja fudbalerka.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter