0
Košarka

Kobi u Lejkersima još dve godine

Objavljeno: 25.11.13 u 19:01

Kobe Bryant

Los Anđeles Lejkersi obradovali su svoje navijače pošto su saopštili da su produžili ugovor sa jednim od najboljih košarkaša današnjice Kobijem Brajantom.

Legendi Lejkersa ugovor je isticao ove sezone, a prema nekim inoframcijama Kobi Brajant bi po novom ugovoru u naredne dve godine trebao da dobije 48 miliona dolara.

„Ovo je veoma srećan dan za navijače Lejkersa i našu organizaciju. Stalno smo govorili da nam je prioritet i želja da Kobi karijeru završi kao Lejker, a ovo će da osigura to. Igrati 20 godina u NBA za jedan tim je skoro presedan i veliko dostignuće. Što je još važnije za nas, osigurali smo da jedan od najboljih igrača na svetu ostane Lejker“, izjavio je generalni menadžer Lejkersa Mič Kupčak.

Veliko je pitanje da li je Lejkersima ostalo prostora za sledeću sezonu u seleri kepu, ako se zna da su planirali da dovedu još neku zvezdu pošto ističu ugovori Lebronu Džejmsu, Dvejnu Vejdu, Karmelu Entoniju…

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter