0
Evropske lige

Ima li kraja idiotluku? Navijači Betisa vređali svog igrača na rasnoj osnovi (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.13 u 15:06

paulao-plac

Nagledali smo se raznoranih idiotluka na fudbalskim stadionima u prethodnim godinama pa i decenijama, ali su navijači Betisa odlučili da pomere granicu i postanu rekorderi u toj disciplini.

Naime, ljudi koji sebe nazivaju navijačima ovog andalužanskog kluba su u nedelju tokom gradskog derbija protiv Sevilje, koji je pripao najvećem rivalu sa ubedljivih 4:0, vređali su na rasnoj osnovi Brazilca Paulaa zbog isključenja koje je zaradio krajem prvog poluvremena.

Nesrećni Paulao nije mogao ni da zamisli da će njegova nesmotrenost naići na ovakvu reakciju navijača zbog čega je na izlazu sa terena zaplakao.

Slična situacija desila se pre sedam godina i u Srbiji kada su navijači čačanskog Borca nezadovoljni odlukom rukovodstva kluba da angažuje tamnoputog Majka Tamnjaveru na rasnoj osnovi vređali igrača iz Zimbabvea. Efikasnom akcijom organa reda ovi bezumnici su pohapšeni, a potom i osuđeni na višemesečne zatvorske kazne.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter