0
Evropske lige

Huliganizam stanuje i u Francuskoj

Objavljeno: 25.11.13 u 09:54

nica-st.etjen

Da huligani ne stanuju samo u Istočnoj Evropi kako UEFA želi da predstavi već da je taj trend izvorno delo „civilizovanog“ dela „starog kontinenta“ potvrdili su navijači Nice i Sent Etjena tokom međusobnog duela njihvih klubova odigranog u nedelju.

Naime, divljaci koji sebe zovu navijačima pre svega gostujućeg tima, njih oko 300 kidali su stolice na stadionu Nice i njima gađali domaće pristalice koji im nisu ostali dužni već su uzvratili istom merom.

Međutim, nije sve sve završilo na tome već je incidenata bilo i na ulicama ovog mediteranskog grada pošto su domaći navijači zasuli kamenicama autobuse u kojima su bile pristalice „zelenih“, a njih devet je završilo u lokalnoj bolnici zbog povreda.

Poznato je da se predsednik UEFA Mišel Platini navodno svim silama bori protiv huliganizma u fudbalu pa mu eto prilike da na primeru svojih sunarodnika pokaže koliko rigorozan može da bude.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter