0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KKCZ

Cvetković: Motivisani i oprezni na Megu

Objavljeno: 25.11.13 u 10:46
FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

Crvena zvezda Telekom u devetom kolu ABA lige dočekuje Mega Vizuru. Utakmica u hali Pionir na programu je u ponedeljak u 20:30. Crveno-belima će i u ovoj utakmici biti potrebna podrška navijača, a karte za ovaj meč od nedelje su u prodaji. One mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još 150 prodajnih mesta širom Srbije). Na dan utakmice karte će se prodavati i na blagajni Pionira od 17 časova, pa do početka meča. Cene ulaznica su 300 (tribine), 600 (parter), 1000 (plava i bela loža) i 1500 dinara (loža).

Crveno-beli u ovaj meč ulaze posle serije teških utakmica i poraza u poslednjem duelu na evroligaškoj sceni na gostovanju ekipi Lokomotive. Sa druge strane, Mega Vizura je u odličnoj formi, s obzirom da su u prethodnih pet kola regionalnog takmičenja upisali četiri pobede, uz poraz u neizvesnoj završnici protiv Cibone. Košarkaši Zvezde zbog toga utakmici prilaze maksimalno oprezni i koncentrisani, a tome u prilog govori i stav koji mladi košarkaš, Aleksandar Cvetković, ima o protivniku:

„Mega Vizura je dosta talentovana ekipa. Imaju mlade košarkaše koji u svaki meč ulaze sa puno energije. Ova utakmica je na rasporedu posle poraza koji smo doživeli na gostovanju u Rusiji. Zbog toga je veoma bitno da pobedimo Mega Vizuru, da povratimo samopouzdanje i dočekamo sledeću evroligašku utakmicu u pravom ritmu“ – istakao je Cvetković, a potom dodao:

„Ono što je važno je da ne razmišljamo previše unazad, niti unapred, idemo od utakmice do utakmice, razmišljamo samo o narednom protivniku, jer svaki meč sa sobom donosi novo dokazivanje. Ulazimo u dvoboj sa Mega Vizurom dosta motivisano, ali moramo da budemo i oprezni jer su oni svakako kvalitetan tim“ – konstatovao je Aleksandar Cvetković. On je potom prokomentarisao način na koji se crveno-beli spremaju za utakmice:

„Mečeve igramo na svakih nekoliko dana, a svaki protivnik je drugačiji. Zbog toga se za svakog narednog pripremamo na drugačiji način. Posle dobre analize, trudimo se da njihove mane iskoristimo, a kvalitete onemogućimo, i na taj način dođemo do pobeda“ – izjavio je mladi plejmejker, koji strpljivo čeka šansu za većom minutažom:

„Ali, to nije toliko bitno, koliko je bitno da ekipa igra dobro i da pobeđujemo. Nastupamo dobro i napredujemo na svim poljima, što je najvažnije“ –  zaključio je Cvetković.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter