0
ATP

FOTO: ATP/Twitter

ATP: Blagi pad Troickog i Lajovića

Objavljeno: 25.11.13 u 09:46

Atp-Tennis

Na najnovijoj ATP listi nije bilo promena među najboljih 20 tenisera, ali su u donjem delu napravljene kozmetičke izmene kojima je podlegao i Viktor Troicki koji je skliznuo na 75. mesto, a za jedno mesto lošiji plasman ima i Dušan Lajović (118).

Novak Đoković je i dalje na drugom mestu i tu će verovatno ostati još dugo pošto ni na Australijan Openu ne može da zaradi nijedan poen jer brani trofej, Janko Tipsarević je na 36. poziciji, Filip Krajinović drži 236. mesto, a odmah iza njega je Ilija Bozoljac. Peđa Krstin je 405., Miljan Zekić 426., Boris Pašanski 483., a poslednji među 500 od naših igrača je Danilo Petrović na 497. mestu.

Vodeći sa 770 bodova više od Đokovića i dalje je Rafael Nadal, a iza najboljeg srpskog tenisera su David Ferer, Endi Marej, Huan Martin del Potro, Rodžer Federer, Tomaš Berdih, Stanislas Vavrinka, Rišar Gaske i Žo-Vilfrid Conga.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter