0
Evropske lige

Anćelotijev ‘drim-tim’

Objavljeno: 25.11.13 u 15:34

Anceloti

Karlo Anćeloti je tokom karijere izuzimajući Ređinu i Parmu vodio samo šampionske ekipe poput Juventusa, Milana, Čelsija, Pari Sen Žermena i madridskog Reala u kojem se trenutno nalazi, pa je samim tim imao priliku da radi sa velikim brojem kvalitetnih fudbalera.

U intervjuu za britanski Tajms Italijan je dobio težak zadatak da od igrača koje je trenirao sastavi idealan tim.

„Iako sam u timovima imao vrhunske golmane poput Kasiljasa, Čeha i van der Sara biram Bufona kojeg sam trenirao još u Parmi. Što se tiče odbrane na bekovske pozicije bih postavio Kafua i Maldinija, a na pozicije centarhalfa Terija i Tijaga Silvu iako je i tu konkurencija velika pošto sam radio sa Nestom, Kanavarom, Tiramom, Stamom. Na zadnjeg veznog definitivno ide Pirlo, a onda već nastaju komplikacije u odabiru. Levo krilo Zidan, desno Lampard, a u napadu Ibrahimović, Kaka i Ševčenko, mada je tu i Ronaldinjo“ – otkrio je Anćeloti.

Dakle idealni Anćelotijev sastav izgledao bi ovako: Bufon – Kafu, Teri, Tijago Silva, Maldini – Pirlo, Zidan, Lampad – Ibrahimović, Kaka, Ševčenko.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter