0
Tenis

Sramota! Uporedili Noleta sa Šimunićem!?

Objavljeno: 24.11.13 u 20:11

Novak-Djokovic

Skandalozna izjava čelnika organizacije FARE, koja se bori protiv rasizma u fudbalu, Pijara Povara koji je ponašanje Josipa Šimunića uporedio sa ponašanjem srpskog tenisera Novaka Đoković šokirala je celokupnu sportsku javnost.

Povar je uporedio sramno ponašanje Josipa Šimunića nakon plasmana Hrvatske na SP sa ponašanjem Đokovića na teniskim turnirima!?

„Sada je red na Hrvatskom fudbalskom savezu da deluje. Svakako, može se prihvatiti i Šimunićevo izvinjenje. Ljudi se katkad upletu u stvari kojih nisu niti svesni. Svi mi imali smo situacije u kojoj smo prešli granicu, pogotovo u Evropi. Niz je primera i u ostalim zemljama Balkana. Više puta video sam Novaka Đokovića kako se služi gestovima koji su u kontekstu rata u bivšoj Jugoslaviji vrlo neprimereni i mogli bi se shvatiti kao provokacija. Ne zaboravimo da su balkanski konflikti još sveži i na utakmicama to svako malo izbija na površinu“, izjavio je ovaj borac protiv rasizma Jutarnjem listu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter