0
Košarka

Dobra partija Aleksandrova

Objavljeno: 24.11.13 u 13:42

nemanja aleksandrov

Košarkaši Oldenburga ostvarili su osmu pobedu u desetom kolu Bundeslige, a jedan od najzaslužnijih za trijumf nad Vehtom sa 87:74 bio je Nemanja Aleksandrov.

Aleksandrov iz kola u kolo igra standarno dobro i uvek je među najboljima u redovima Oldenurga, a sada je postigao 13 poena i imao sjajnih devet skokova.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Andrea Krosariol sa 18 poena i pet skokova, dok se kod Vehte posebno istakao Dirk Medrih sa 27 poena i šest skokova, kao i Ričard Vilijams, koji je uz 20 poena imao i devet skokova.

Oldenburg je zahvaljujući tom trijumfu došao do druge pozicije na tabeli, ali sa utakmicom manje od vodećeg Bajerna, koji takođe ima jedan poraz ove sezone.

Solidnu partiju upisao je Branislav Ratkovica, čiji Tibingen je poražen od Fraport Skajlajnersa sa 76:67. Rakotica je postigao pet poena i imao sedam asistencija i jedan skok, a od srpskih košarkaša u tom duelu istakao se Aleksandar Nađfeji sa 18 poena, sedam skokova i pet asistencija. Kod pobednika, Endru Rautins je postigao 17 poena.

Tibingen posle nekompletnog desetog kola drži pretposlednje mesto sa samo dve pobede i osam poraza. U narednom kolu, sledećeg vikenda, Tibingen gostuje Ulmu, dok Oldenburg na svom terenu igra sa Bambergom.

Pre toga, Oldenburg očekuju obaveze u evropskom takmičenju. Oldenburg u sredu dočekuje Šalon u Evrokupu.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter