0
Evropske lige

Bejl zahvalan Ronaldu

Objavljeno: 24.11.13 u 14:52

bejl-ronaldo-pozdrav

Fudbaler Real Madrida Geret Bejl ocenio je da mu je Portugalac Kristijano Ronaldo najviše pomogao da se uklopi u ekipu.

– Između Kristijana i mene ne postoji ni trunka rivalstva. Od prvog dana se odlično slažemo, i mnogo mi je pomogao da se uklopim, kako na terenu, tako i van njega – rekao je Bejl koji je letos iz Totenhema prešao u madridski klub.

Bejl je ocenio da je za njega Ronaldo najbolji igrač današnjice.

– Mislim da mu u ovom trenutku niko nije ni blizu po kvalitettima. Golovi i igra koju pruža ne samo za Real, nego i za reprezentaciju Portugalije, pokazuju da je on svetski kalibar. Za mene je on najbolji i zaslužje da osvoji „Zlatnu loptu“. Fascinantan je broj golova koje je postigao – rekao je Bejl za „Dejli miror“.

Bejl je napomenuo da ga ne opterećuje rekordni novac od 100 miliona evra koji je za njega dat prilikom transfera.

– Ne mislim na tu sumu novca koja je plaćena za mene. Samo želim da se fokusiram na fudbal, a taj novac koji je dat prilikom transfera nema nikakve veze sa mnom – rekao je Bejl.

On je naglasio da „malo po malo“ napreduje u učenju španskog jezika.

– Moj španski napreduje malo, po malo. Pohađam časove i smatram da je izuzetno važno da naučim jezik i kulturu zemlje u kojoj igram. Oduivek sam sanjao da igram za Real Madrid – rekao je Bejl.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter