0
Domaći fudbal

‘Večiti’ bez publike traže bodove u dulima sa Slobodom i Voždovcem

Objavljeno: 23.11.13 u 08:58

4fc4cfd63756djsl

Nakon dvonedeljne pauze zbog utakmica reprezentacije Srbije nastavlje se Jelen Superliga utakmicama 13. kola u kojem će dva glavna favorita za titulu – Partizan i Crvena zvezda, svoje utakmice igrati bez prisustva publike.

Crveno-beli svoj meč protiv užičke Slobode igraju danas na praznoj Marakani koja neće ugostiti publiku pošto je klub iz Ljutice Bogdana kažnjen zbog loše organizacije „večitog derbija“, ali to ne bi trebalo da bude prepreka timu Slaviše Stojanovića da zableži treću pobedu u nizu i tako se makar na jedan dan probije na vrh tabele.

Razlog zbog kojeg bi Zvezda mogla na čelo je taj što Partizan svoj meč 12. mola igra tek u nedelju i to na stadionu Obilića na Vračaru protiv novajlije u ligi – ekipe Voždovca. I na ovoj utakmici neće biti gledalaca pošto su „zmajevi“ sankcionisani zbog vređanja gostiju iz Novog Pazara prilikom prethodnog domaćinstva.

Derbi kola je verovatno duel u Jagodini gde će domaći tim koji je trenutno na sedmom mestu ugostiti četvrtoplasiranu Vojvodinu koja za vodećim Partizanom zaostaje samo tri boda. Isti zaostatak ima i niški Radnički koji gostuje Spartaku u Subotici odnosno Čukarički koji će na svom terenu ugostiti Novi Pazar.

U duelima ekipa iz donjeg doma snage će odmeriti Javor i kragujevački Radnički odnosno Donji Srem i Rad, dok se u nešto boljoj poziciji trenutno nalaze Napredak i OFK beograd koji će se sastati u Kruševcu.

Jelen Superliga, 13. kolo

Subota, 23. novembar:
13.00h Javor – Radnički 1923
13.00h Napredak – OFK Beograd
13.00h Donji Srem – Rad
13.00h Spartak – Radnički Niš
15.00h Jagodina – Vojvodina
17.00h Čukarički – Novi Pazar
17.00h Crvena zvezda – Sloboda

Nedelja, 24. novembar:
13.00h Voždovac – Partizan

jsl-tabela-12kolo

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter