0
Evroliga

FOTO: KKCZ

Simonović: Ova ekipa ima karakter

Objavljeno: 23.11.13 u 14:16
FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

Crvena zvezda Telekom nije uspela da napravi iznenađenje i savlada Lokomotivu u Krasnodaru. Iako su se odlično držali 35 minuta, iskusni rival je znao da iskoristi pad koncentracije u igri crveno-belih pa su Rusi odneli pobedu.

Marko Simonović je odigrao veoma dobar meč. Baš kao i Zvezdin rival, imao je fantastično šutersko veče i što je najbitnije svoje četiri trojke iz pet pokušaja je pogodio kada je bilo veoma bitno. Kapitenu crveno-belih teško je pao poraz na jugu Rusije:

– Ovo je poraz koji dosta boli, imali smo ih, kontrolisali smo utakmicu i pored njihovog vrhunskog šuta u prvom poluvremenu igrali smo zaista dobro. Borili smo se, ali smo ipak na nekih pet minuta pre kraja izgubili ritam, prodali nekoliko lopti i u nekoliko napada čak nismo ni šutnuli na koš. Oni su to iskoristili, pogodili su dve trojke i prelomili meč u njihovu korist – istakao je Simonović.

Poraz od Lokomotive za izabranike Dejana Radonjića nije toliko snažan udarac u borbi za Top 16 koliko je to poraz Makabija od Laboral Kuće na domaćem terenu. Međutim, kapiten Zvezde ističe da je ovaj tim skup velikih boraca i da ništa nije gotovo:

– Mi smo u Krasnodar došli da pobedimo, ali to nije bilo toliko realno. Rezultat u Tel Avivu nam je zakomplikovao stvari, ali ova ekipa ima karakter i borićemo se do samog kraja. Plasman u Top 16 fazu bi bio fenomenalan uspeh. Ipak, ne gledamo mnogo u napred, već razmišljamo od utakmice do utakmice – završio je Marko Simonović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter