0
Košarka

Paunić opet ispaljivao rafale

Objavljeno: 23.11.13 u 23:17

ivan-paunic-fuenlabrada

Košarkaši Fuenlabrade poraženi su od Valensije sa 90:76 u sedmom kolu ENDESA lige, ali je Ivan Paunić ponovo upisao sjajnu partiju.

Srpski košarkaš od početka sezone pruža odlične igre, a posebno se ističe pri šutu za tri poena. Protiv Valensije upisao je četiri trojke iz sedam pokušaja i meč je završio sa 15 poena.

Paunić je na terenu inače proveo tek 19 minuta, a pored 15 poena imao je i tri skoka, a efikasniji od njega u redovima Fuenlabrade bio je samo Endi Panko sa 18 poena i četiri skoka.

U pobedničkoj ekipi, Džastin Delman je postigao 20 poena i imao pet asistencija, dok je Rafa Martines upisao 15 poena. Srpski košarkaš Vladimir Lučić propustio je šestu uzastopnu pobedu Valensije zbog povrede.

Fuenlabrada posle sedam kola ima skor od dve pobede i pet pobeda i trenutno drži 15. mesto na tabeli. Valensija je na drugom mestu sa šest trijumfa i samo jednim porazom.

U narednom kolu, Fuenlabrada sledeće subote gostuje Huventudu.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter