0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

Milan Vasić posetio crno–bele (VIDEO)

Objavljeno: 23.11.13 u 09:07
FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

Posetom treningu podršku za preostale mečeve ove jeseni fudbalerima Partizana dao je naš poznati mladi glumac Milan Vasić.

„Od kad znam za sebe navijam za Partizan! Često znam da kažem da su naši poslovi negde i slični, jer i dobri fudbaleri i glumci moraju konstantno da budu u vrhunskoj formi. Ako ne treniraš ili ne igraš nekoliko meseci ili godina, jednostavno ispadaš iz prvog tima“ – poručuje Vasić.

Glumac ističe da mu je drago što je FK Partizan pokrenuo društveno – kulturne akcije na koje su počeli da se ugledaju i drugi klubovi u zemlji.

„Fudbaleri Partizana su sjajni momci, koji imaju šta da pokažu na terenu, a van njega znam da su zaintresovani i za pozorište i kulturna dešavanja u gradu. Ovim se ujedno i razbija stereotip da ih zanima samo fudbal.“

Uživajući na treningu crno-belih i sam se nekoliko puta ‘mašio lopte’, prisećajući se perioda kada je igrao fudbal.

„Od mlađe garde znam najbolje Voju Stankovića, jer smo iz istog kraja, a od starijih se družim sa Draganom Ćirićem i Batom Mirkovićem“ – rekao je Vasić.

hotsport.rs/partizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter