0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojanović: Sa ili bez publike moramo da igramo podjedanko dobro (VIDEO)

Objavljeno: 22.11.13 u 15:41

Nakon što je potvrđena kazna disciplinske komisije FSS Crvena zvezda će svoju utakmicu 13. kola protiv Slobode iz Užica igrati pred praznim tribinima.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Šeft stručnog štaba Slaviša Stojanović smatra da to ne sme da bude otežavajuća okolnost za njegov tim.

„Nisam baš upoznat sa pravilnikom. Svi bi trebalo da budu svesni da se fudbal igra zbog gledalaca i zato je potrebno da se nađe rešenje. Već sam vodio utakmicu pred praznim tribinama, protiv Hapoela iz Tel Aviva igrali smo na neutralom terenu zbog političke situacije. Znam kako to izgleda. Ipak, moramo da igramo jednako dobro i pred 50.000 ljudi i pred praznim tribinama“, rekao je Stojanović na konferenciji za medije na stadionu Marakana.

On je poručio da crveno-beli moraju maksimalno ozbiljno da pristupe meču protiv Užičana.

„Ulazimo u završnicu prvenstva, sa maksimalnom ozbiljnošću shvatamo ovu utakmicu. Sloboda je stabilan superligaš i iskusan tim. Učinićemo sve da dobijemo ovaj meč, ali moramo da budemo oprezni“, rekao je Stojanović.

Trener Zvezde istakao je da situacija u klubu nije dobra kada je zdravstveni bilten u pitanju.

„Pauza zbog reprezentativnih obaveza nam u neku ruku nije legla, jer su se pojavili dodatni problemi. Omega zbog povrede zgloba nije trenirao osam dana, Martinović je odlučio da ide na operaciju, dok je Vešović povredio koleno sa reprezentacijom. Mrđa ima problema sa listom i Kasalica nije fizički najspremniji jer je u ponedeljak počeo da trenira. Kovečević je odavno povređen, još kada se na to doda Lazićeva suspenzija, situacija nikako nije dobra“, otkrio je Stojanović.

Utakmica između Crvene zvezde i Slobode na programu je sutra od 13 sati na stadionu Marakana.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter