0
Evropske lige

Ronaldo zna gde će završiti karijeru

Objavljeno: 22.11.13 u 23:27

Ronaldo

Zvezda portugalske reprezentacije Kristijano Ronaldo, rekao je da je u Realu jako srećan i da se nada da će u “kraljevskom” klubu završiti karijeru.

“Trenutno, osećam se kao das am oduvek želeo da karijeru završim ovde, jako sam srećan. Volim život u Madridu, uživam u igri za najbolji klub na svetu, jednostavno, ne mogu poželeti više. Kada stvari idu dobro, kad se uklopiš i motivisan si, onda manje brineš o budućnosti. Ovde se osećam voljen. Ovo je moja peta sezona u klubu. Istina, u prvih nekoliko godina bilo je perioda kada se nisam osećao dobro, kao da se nisam pronašao ovde. Ali onda sam shvatio, da je možda greška u meni“, izjavio je Ronaldo i dodao:

“Sada sam potpuno srećan. Svaki put kada istrčim na Bernabeu je poput sna, ljudi me zaista vole. Želim igrati ovde do kraja ugovora jer na svetu ne ne postoji klub poput Real Madrida“, rekao je Ronaldo.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter