0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Rašović: Šaponjić u konkurenciji za tim (VIDEO)

Objavljeno: 22.11.13 u 16:29
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je danas uoči meča 13. kola Superlige Srbije sa Voždovcem da je jedini cilj njegove ekipe ostanak na liderskoj poziciji na tabeli.

„Očekuje nas veoma važna utakmica, Voždovac je iskusna ekipa, pokazali su to protiv Zvezde i Vojvodine. Naša jedina želja je da budemo prvi, bez obzira na sve probleme sa povredama. Svesni smo da nas ne čeka lak posao u nedelju“, rekao je Rašović na konferenciji za novinare u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Utakmica se igra bez prisutva publike na stadionu Obilća na Vračaru, jer je Voždovac kažnjen zbog incidenta na meču sa Novim Pazarom.

„Žao mi je što se igra bez publike, fudbal postoji zbog navijača i uvek nam je lakše da pobedimo uz njih. Mladi napadač Ivan Šaponjić je u konkurenciji za tim zbog problema sa povedama Ismaela Fofane i Nemanje Kojića“, rekao je Rašović.

On je dodao da je Petar Grbić danas počeo lagano da trenira i da bi za par dana trebalo da se priključi ekipi, dok će Kojić morati da pauzira tri nedelje.

Unesite pojam i stisnite enter