0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Odbijena žalba Zvezde

Objavljeno: 22.11.13 u 14:49
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odbila je žalbu Crvene zvezde povodom kazne izrečene nakon prošlog večitog derbija.

Crveno-beli će zbog toga ipak dočekati Slobodu u subotu pred praznim tribinama stadiona u Ljutice Bogdana.

„U Beogradu je držana sednica Komisije za žalbe Fudbalskog saveza Srbije. Ovom prilikom odbijena je žalba FK Crvena zvezda i u potpunosti potvrđena odluka Disciplinske komisije FS Srbije“, navodi se u saopštenju disciplinkse komisije FSS.

Disciplinska komisija je prethodno kaznila Partizan sa dve, a Crvenu zvezdu sa jednom utakmicom bez prisustva publike na domaćem terenu zbog incidenata na derbiju.

Ujedno, komisija kojom je predsedavao predsednik Slobodan Pajović kaznila je Partizan novčano sa milion, a Crvenu zvezdu sa 500.000 dinara.

Partizan je prvi deo kazne već odradio protiv Donjeg Srema, a bez prisustva navijača odigraće i duel 14. kola protiv subotičkog Spartaka 30. novembra, dok će Crvena zvezda bez pomoći sa tribina odigrati naredni prvenstveni duel protiv Slobode iz Užica.

Crvena zvezda je u 145. derbiju savladala Partizan sa 1:0.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter