0
Tenis

Nole oduševio decu u Argentini (VIDEO)

Objavljeno: 22.11.13 u 13:36

image

Nakon što je boravio u Čileu, najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je u argentinu gde je učesnik oproštajnog meča Davida Nalbandijana.

Novak je iskoristio priliku i posetio škole u kojima je deci govorio o važnostima pravilnog i zdravog sportskog razvoja, kao i o neophodnosti obrazovanja.

Pored toga neizostavno je bilo i igranje tenisa, a kuriozitet je predstavljala Noletova promena dresa. Naime, nekoj deci nije bilo drago što je Đoković imao dres Boke Juniorsa, pa ga je zamenio sa dresom San Lorenca, kluba za koji i rimski Papa navija.

Kada smo posetili školu, napravio sam najbrži fudbalski transfer u istoriji iz Boke juniors u San Lorenco. Promenio sam dres zbog reakcije dece u toj školi“, rekao je Novak.

Drugi teniser sveta nije mogao da izbegne pitanje o Lionelu Mesiju i Kristijanu Ronaldu.

„Moram da budem diplomata što se tiče ovog pitanja jer obojicu izuzetno poštujem. Obojica su veoma različiti, ali su dvojica najboljih na svetu, bez sumnje.“

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter