0
Ostali sportovi

Jovović: Radnički i Zvezda garantuju spektakl

Objavljeno: 22.11.13 u 22:27

vk radnicki

Trener vaterpolista Radničkog Dejan Jovović očekuje pravi spektakl u derbiju sa Crvenom zvezdom.

Kragujevačni u derbi sa Zvezdom ulaze sa pojedinim problemima u igračkom kadru, ali je trener Jovović i pored toga optimista.

“Sigurno da se rivalitet koji je nastao prošle godine nastavlja i ove sezone. Ekipe Zvezde i Radničkog obećavaju vrhunski kvalitet vaterpola“, rekao je Jovović i dodao:

“Miloš Korolija vuče povredu i neće biti spreman, a van stroja je i Srđan Vuksanović koji se razboleo. Na neki način smo oslabljeni, ali smatram da su igrači koji su u sastavu ti koji uvek daju maksimum. Drago mi je da vodim ekipu u kojoj imam takve vaterpoliste da bez obzira u kom sastavu igramo uvek postoji velika želja za pobedom“, istakao je Jovović.

Kapiten Filip Filipović je rekao da njegova ekipa treba da nastavi u ritmu iz Istanbula gde je sredinom nedelje pobedila Galatasaraj na startu Lige šampiona.

„U Turskoj smo imali malo specifičnu situaciju, igrali smo bez prva dva trenera, ali smo na teškom gostovanju uspeli da izborimo pobedu. Imamo lepu šansu pred svojom publikom, koju bih ovim putem pozvao da dođe u što većem broju, jer je ulog zaista veliki, a ekipa Radničkog ove godine ide na najviše moguće ciljeve“, rekao je on.

hotsport.rs/Beta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter