0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Voždovac i Partizan igraju pred praznim tribinama

Objavljeno: 21.11.13 u 08:48
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Pored toga što trener Voždovca Nenad Lalatović neće moći da računa na Stefana Babovića u nedeljnom duelu protiv Partizana „zmajevi“ neće imati ni pomoć navijača pošto je klub kažnjen jednom utakmicom igranja pred praznim tribinama zbog nedoličnog ponašanja navijača na meču protiv Novog Pazara.

Međutim, pitanje je koga će ova kazna više pogoditi pošto bi navijači Partizana svakako bili brojniji na stadionu Obilića na Vračaru, gde je planirano da bude odigran meč 12. kola Jelen Superlige, ali posle ovakvog raspleta nije nemoguće da Voždovac ugosti crno-bele na svom terenu na krovu Tržnog centra Stadion.

Svakako bi trebalo napomenuti da je Partizan i u prethodnom kolu na meču protiv Donjeg Srema igrao pred praznim tribinama zbog kazne koju je klub dobio zbog incidenata koje su pravili navijači na „večitom derbiju, ali i da će je u postpunosti odslužiti tek narednog vikenda kada će u Humskoj dočekati subotički Spartak.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter