0
Evropske lige

Riberi preskače derbi

Objavljeno: 21.11.13 u 14:12

frank-riberi-francuska

Neće samo trener dortmundske Borusije Jirgen Klop imati problema pri sastavljanju tima za predstojeći bundesligaški derbi protiv Bajerna, zbog povreda ponajboljih igrača pre svega u defanzivnoj lini, već je muka zadesila i Pepa Gvardiolu koji pored ranije povređenih fudbalera neće moći da računa na budućeg osvajača „Zlatne lopte“ Frenka Riberija.

Francuz je igrajući za reprezentaciju Francuske povredio rebro i očekuje ga kraća pauza zbog koje će preskočiti duel protiv „milionera“, a možda i meč Lige šampiona sa moskovskim CSKA.

„Želeo sam da igram u derbiju i žao mi je što neću biti u mogućnosti da budem deo tako velikog meča. Međutim, uveren sam da će moj tim postići uspeh i bez mene“ – rekao je Riberi.

Pored njega Gvardiola za ovaj meč ne može da računa ni na Bastijana Švajnštajgera, Klaudija Pizara, Ćerdana Šaćirija, Holgera Badštubera i Tijaga Alkantaru, dok ni Džerom Boateng mogao da konkuriše za tim.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter