0
Evroliga

Pašutin: Dolazi nam motivisana Zvezda

Objavljeno: 21.11.13 u 13:02

jevgenij-pasutin

Crvenu zvezdu u petak od 17.00 časova očekuje meč 6. kola Evrolige protiv Lokomotive Kubanj u Krasnodaru, a uoči tog duela za rusku agenciju Itar-Tas svoje viđenje izneo je trener domaćeg tima Jevgenij Pašutin.

„Kao i naš tim i Crvena zvezda je vezala nekoliko pobeda protiv direktnih rivala u oba takmičenja i ima za cilj da da se plasira u drugu fazu Evrolige tako da nas očekuje duel sa visokomotivisanom ekipom. Kako bi uspeli da savladamo srpski tim potrebno je da koncentracija bude na najvišem nivou kao što je to bio slučaj u duelu protiv Laboral Kuće“ – rekao je Pašutin.

Rusi su vrlo dobro upoznati odakle im preti najveća opasnost odnosno znaju da će pre svega morati da zaustave Bobana Marjanovića, Demarkusa Nelsona, Jaku Blažiča i Blejka Šilba.

„Moramo da odigramo u odbrani na istom nivou kao u Beogradu, a u napadu bi trebalo da strpljivo tražimo svoju šansu. Kako bi što više namučili protivnika moramo da prikažemo ceo naš napadački arsenal odnosno potrebno je da što više igrača bude napadački raspoloženo“ – završio je trener kluba iz Krasnodara.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter