2
Fudbal

Liverpul procenio Suareza na 47 miliona evra

Objavljeno: 21.11.13 u 10:20

luis-suarez-ruke

Prema saznanjima Marke Liverpul je navodno spreman da proda svog najboljeg igrača Luisa Suareza madridskom Realu za 47 miliona evra.

„Kraljevski klub“ je odavno zainteresovan za ćudljivog Urugvajca i tim povodom su kontaktirani čelni ljudi „crvenih“ kako bi saznao koliko je novca potrebno da izdvoji za transfer jednog od najboljih svetskih napadača.

S obzirom da Real nikada nije imao problema sa novcem, makar ga našao i putem kredita, nema sumnje da će 47 miliona evra biti pronađeno u nekom fondu i ukoliko je vest koju je obelodanila Marka već od januara ćemo moći da gledamo Suareza u paru sa Kristijanom Ronaldom u napadu madridskog kluba.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Glodar madridski, sve bi oni da kupe!
    Koliko ih ne podnosim jos cu poceti i za Barsu da navijam!
    A da pokusaju da stvore oni nekog igraca kao 90-ih, a ne samo da cerupaju druge timove??!
    Dok ne stvore nekog novog Raula, Gutija, Kasiljasa, itd. nece nista veliko osvojiti!
    A ovako hajde da kupimo Iska, moze nam se … nema veze sto na toj poziciji vec imamo verovatno najboljeg igraca Ozila, koji igra u zivotnoj formi!
    Klasicno izivljavanje, i iskreno se radujem svakom njihovom neuspehu!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Inace sve sto je napisala spanska Marka (tradicionalno naklonjena Realu) je uvek bilo tacno??!!
    Neki novinar, veliki zaljubljenik Reala je napsiao svoje puste zelje mozda zbog ljubavi prema klubu, mozda zbog veceg tiraza … Ali jedno je sigurno, niko u Liverpoolu ne zeli da proda Luisa, niti je licitirao sa bilo kakvim ciframa, tako da su sve ovo bajke … Uostalom u kakvoj je formi Suarez, mislim da je uvreda proceniti ga na duplo manji iznos od Bejla, pogotovu jer mu ugovor istice 2016. godine!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter