1
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

Jelenić menja Babića na čelu VSS?

Objavljeno: 21.11.13 u 09:24
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Nakon što se Zoran Babić posle stranačkih instrukcija povukao sa mesta predsednika Vaterpolo saveza Srbije ostalo je otvoreno pitanje ko će u narednom periodu voditi naš najtrofejniji sport.

Predsednik Skupštine VSS Živa Cvjetićanin trebalo bi da tokm današnjeg dana zakaže vanrednu sednicu ovog organa nakon čega bi klubovi dobili rok od sedam dana da podnesu svoje predloge.

Kako prenose Novosti najozbiljniji kandidat za mesto predsednika VSS je Viktor Jelenić, koji je trenutno prvi čovek Crvene zvezde i koji je prema mišljenju većeg dela vaterpolo javnosti pravi čovek za to mesto. Međutim, u svemu tome najviše se pita upravo Jelenić koji bi trebalo da da saglasnost za takav predlog.

Pored Jelenića kandidati su još Aleksandar Šoštar koji je već obavljao tu funkciju istina u vreme zajedničke države sa Crnom Gorom, potom istaknuti vaterpolo radnik Predrag Manojlović, kao i legenda ovog sporta i nekada najbolji golman sveta Milorad Krivokapić koji je kao i Babić član vladajuće SNS stranke.

Spominju se i imena Nenada Manojlovića, Darka Udovičića, Dejana Perišića, Milana Tadića, Nikole Kuljače…

hotsport.rs/novosti.rs

0
0

1 Komentara

  1. E to će biti pun pogodak. Sa Jelenićem na čelu, Partizan će prestati da postoji. Sa Vučićem na čelu države, JSD Partizan netsaće zauvijek.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter