0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

Crno-beli dobili novog sponzora

Objavljeno: 21.11.13 u 14:26
FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

Pred kraj jesenje sezone, FK Partizan je potpisao još jedan sponzorski ugovor sa renomiranom kompanijom iz regiona – Bioeliksir.

Sa  tradicijom dugom 30 godina, kao kompanija koja ima svoja prodajna mesta širom Balkana ( Hrvatska i Evropska unija, Mađarska, Bosna i Hercegovina, Makedonija  i Crna Gora),  Bioeliksir će podržavati šampione  na  njihovom  putu do sedme uzastopne titule.

Ugovor izmedju FK Partizan i kompanije Bioeliksir u čevrtak 21. novembra 2013. godine potpisali su: direktor marketinga  FK Partizan gospođica Snežana Filipović i predsednik i osnivač  kompanije Bioeliksir gospodin Slobodan Veličković.

“Na  putu do  uspeha, a u ovom slučaju  šampionskih  poduhvata i novih titula, važno je imati partnere koji imaju istu  viziju kao i vi. Svojim dugogodišnjim uspehom na našem, ali i regionalnom tržistu kompanija Bioeliksir je pokazala da to i jeste, baš kao što je FK Partizan lider u fudbalu kroz  šest  uzastopno osvojenih titula i tradicijom dugom  68 godina. Veoma sam srećna povodom započete zajedničke saradnje i sigurna sam da nam zajednički uspeh tek predstoji“ – rekla je Snežana  Filipović.

Na njene reči nadovezao se Slobodan Veličković, predsednik i osnivač kompanije Bioeliksir.

„Pravo je zadovoljstvo  biti sa uspešnima, što naše  kompanije, odnosno Bioeliksir i  FK Partizan i jesu.“

hotsport.rs/partizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter