0
Evroliga

Vujošević: Ne treba nam plej egomanijak (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.13 u 16:15

dusko-vujosevic-

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da zbog trenutne teške situacije u klubu nije realno očekivati da crno-beli u naredna dva meča u Evroligi pobede Barselonu i Nanter.

„Barselona je veliki klub, sastavljena od veoma kvalitetnih igrača. Navaro se vratio posle povrede i prvi je igrač u napadu. Barselona igra godina u istom sastavu sa odličnim trenerom Paskvalom i gledaoci će moći da vide spektakl“, izjavio je Vujošević na konferenciji za novinare.

On se osvrnuo i na prošlo kolo Evrolige u kojem je Partizan ubedljivo izgubio u Moskvi od CSKA.

„To je najveći poraz u istoriji Partizana. Izgradili smo respekt koji bi mogao da se naruši. Imali smo slučaj da je trener domaćih Etore Mesina posle 42 razlike insistirao da se postigne koš i pobedi što ubedljivije. To govori koliko nas poštuju“, naveo je Vujošević.

Trener Partizana dodao je da disciplinski organi Evrolige vode postupak protiv njega zbog isključenja na meču sa Fenerbahčeom.

Vujošević je rekao i da neće žuriti sa dovođenjem novog plejmejkera koji je neophodan timu nakon povrede Lea Vestermana.

„Potreban nam je plejmejker u najskorije vreme, ali ne možemo da dovedemo igrača koji je egomanijak. Mora da bude dobar igrač i kvalitetan čovek. Nisam veliki poznavalac američkog tržišta, ali imam ljude u klubu koji će to rešiti“, dodao je on.

Vujošević je naveo i da je Marfin banka ponovo blokirala račun kluba, ali nije detaljnije govorio o tome.

Utakmica šestog kola A grupe Evrolige između Partizana i Barselone igra se sutra od 20.45 u beogradskoj hali Pionir.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter