foto: ass
in , ,

Finiš priprema za SPAR Evropsko prvenstvo u krosu

foto: ass
foto: ass

Danas je u prostorijama Hotela “Srbija” povodom detaljnijih informacija o SPAR Evropskom prvenstvu u krosu, koje će se održati 8.decembra 2013.godine sa početkom u 9.45h, održana konferencija za medije.

“Finalne prijave pred kros počele su u petak 15.novembra i trajaće do 28.novembra , za sada sve teče po planu i programu. Po preliminarnim prijavama imamo 37 zemalja Evrope što je rekordan broj ikada zabeležen. Preko 1200 atletičara boriće se za najsjajnija odličja 8.decembra u Parku Prijateljstva.”, izjavio je generalni sekretar ASS-a i predsednik lokalnog organizacionog komiteta Slobodan Branković.

Do sada se prijavilo preko 150 volontera, a Atletski savez Srbije je ove godine obezbedio online prijavu volontera preko sajta www.belgrade2013.com.

Službe koje rade na organizaciji i prijavi volontera svakodnevno vrše obuku za ovo takmičenje.

loading...

Naša reprezentacija za kros uveliko se nalazi na pripremama na dve lokacije: Ulcinj i Zlatibor.

“Ekipa Rifata Zilkića nalazi se u Ulcinju u sastavu : Amela Terzić, Jasmin Ljajić, Elvidina Zornić, Teodora Simović i Muamer Hasanović, dok je na Zlatiboru ostatak ekipe od 16 atletičara. Na pripremama će biti do 30.novembra i tamo vrše poslednje pripreme pred nastup na krosu.”, izjavio je selektor ASS-a Slobodan Popović.

Atletski savez Srbije je prvi granski savez koji je u sklopu takmičenja obratio posebnu pažnju na ekologiju i zaštitu životne sredine.

Pored reciklažnih kontejnera su u saradnji sa Gradskom čistoćom na samom takmičenju obezbeđena su i parkirališta za bicikle kako bi se motivisali ljudi da što manje koriste automobile.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Da li Raško Katić ima ‘X Faktor’? (VIDEO)

Vujošević: Ne treba nam plej egomanijak (VIDEO)