0
AdmiralBet ABA Liga

Zvezdaši ističu da su timskom igrom došli do pobede (VIDEO)

Objavljeno: 19.11.13 u 08:33

marjanovic-izjava copy

Svoj prvi večiti derbi, Boban Marjanović će dugo pamtiti. Centar Zvezda je bukvalno razbio Partizan, 27 poena bilo je dovoljno za partiju karijere. On ističe da je njegova ekipa imala više koncentracije u odsudnim momentima i da je trijumf stigao u pravo vreme.

Pogodio je Jaka Blažič kad je to bilo najpotrebnije. Zvezdin Slovenac je sa tri trojke trasirao svom timu put do pobede. Kad se na to nadoveže i skok u napadu u poslednjim sekundama utakmice jasno je da bek crveno-belih uz Marjanović sa prvog večitog derbija nosi epitet heroja. On ističe da je ceo tim dao maksimum ali da vremena za slavlje nema.

U prvom poluvremenu večitog derbija, Zvezdi nije išlo u šutu sa distance. Podađao je samo Čarls Dženkins i na taj način ostavio svoj tim u igri. On ističe da se večeras sjajno osećao na parketu i da je uživao u igri. Bivši igrač Goldn Stejta dodaje da vremena za slavlje nema.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter