0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘Orlovi’ pobedom završili 2013. godinu (FOTO)

Objavljeno: 19.11.13 u 21:55
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je pobedu protiv selekcije novinara rezultatom 2:0 i tako pobedom precrtala 2013. godinu.

Sve je počelo vatrometom na stadionu u Užicu na kome se okupilo oko 3.000 ljubitelja fudbala koji nisu mogli da vide bog zna šta na ovom meču.

Već u 7. minutu ekipa Siniše Mihajlovića je povela golom Zorana Tošića iz slobodnog udarca.

Prednost „orlova“ udvostručio je Filip Đorđević u 20. minutu posle centaršuta Marka Šćepovića.

Do kraja poluvremena izdvaja se šansa u 44. minutu kada je Tošić šutirao iz prve, a istakao se Boban Bajković odličnom intervencijom i sprečio novi gol u svojoj mreži.

U nastavku susreta ekipa Ljubiše Stamenkovića je pokušavala da ugrozi Kahrimana, ali su ti napadi uglavnom završavali daleko preko ili pored gola.

Najbolju priliku za selekciju novinara propustio je Slavoljub Srnić u 83. minutu, a nakon toga Tošić je propustio da se još jednom upiše u strelce, pa je rezultat ostao 2:0.

Reprezentacija Srbije je pobedom završila 2013. godinu, a nama ostaje da očekujemo da će naredna godina biti daleko bolja za našu A reprezentaciju.

U svakom slučaju pred nama je zanimljiv razvoj situacije u Fudbalskom savezu Srbije. Najavljene su smene u vrhu srpskog fudbala, a već dugo se priča da je Siniša Mihajlović praktično završio svoj posao na klupi „orlova“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter