0
Košarka

FOTO: KKCZ

Nataša Kovačević: Jedva čekam utakmicu

Objavljeno: 19.11.13 u 16:36
FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

Sve je spremno za prijateljsku utakmicu košarkašica Crvene zvezde i mađarskog Đera u znak podrške Nataši Kovačević. Tinejdžerka, koja nam je sa svojih 19 godina pokazala kako se bori i pobeđuje u najtežim životnim bitkama, na ovaj način dobiće dodatan vetar u leđa da nastavi u istom smeru, ali ni Nataša neće ostati dužna:

„Želim da pošaljem poruku svim ljudima da treba da se bore i da se, bez obzira na sve, nikad ne predaju i ne odustaju. I kada pomislite da su sve lađe potunule, da nema izlaza, morate pronaći motiv i uvek razmišljati pozitivno. Takođe, u životu treba da radite ono što volite i da maksimalno uživate u tome“ – rekla je Nataša Kovačević.

Utakmica pod nazivom Zvezda i Đer za Natašu igra se u sredu, 20. novembra u dvorani FMP u Železniku sa početkom u 18.30 sati, a ulaz je besplatan. Duel između mađarskog i beogradskog kluba organizovan je na inicijativu košarkašica i stručnog štaba Đera, a Zvezda je sve to rado prihvatila i maksimalno se uključila u organizaciju celog događaja:

„Pre svega sam počastvovana što se nešto ovako organizuje zbog mene. Takođe, veoma sam srećna i uzbuđena jer ću moći da vidim brojne drugarice. Jedva čekam. Zaista mi sve ovo mnogo znači i oduševljena sam što će Đer biti gost Beograda. Planirala sam da idem u Mađarsku da ih sve posetim, ali oni su me preduhitrili“ – uz osmeh kaže Nataša i dodaje:

„U kontaktu sam sa igračicama Đera, a najviše se čujem sa Milicom Ivanović. Ona je možda i uzbuđenija od mene. Poslednjih nekoliko dana mi stalno šalje poruke: „Jupiiiiii, dolaziiiim“. I ona isto jedva čeka da dođe i da se ponovo vidimo.“

Očekuje se veoma zanimljiva košarkaška predstava, a pre početka utakmice Nataši će biti uručeni prigodni pokloni i time će joj na još jedan način biti upućena podrška. Ova utakmica biće ujedno i svojevrsna promocija košarke, ali i poziv svima da se bave sportom:

„Sport mi je definitivno mnogo pomogao da prebrodim razne nedaće. Osim toga što mi je dao dodatno vaspitanje pored onog koje sam od roditelja dobila u porodici, naučio me je toliko toga, pre svega disciplini. Pomogao mi je da u svakom smislu budem bolja i to je još jedna poruka koju želim da prenesem drugim ljudima“ – kaže Nataša koja nastavlja uspešno da sprovodi dalji tok rehabilitacije:

„Sada se super osećam. Trenutno hodam samo sa jednim štapom. Mogu da se krećem i normalno da funkcionišem i veoma sam srećna zbog toga.“

Utakmica između košarkašica Crvene zvezde i Đera okupiće veliki broj zvanica iz sveta košarke, a svoj dolazak potvrdio je i ministar sporta Vanja Udovičić.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter