0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Lovre ‘zarobljen’ u Iranu

Objavljeno: 19.11.13 u 14:29
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Bivši fudbaler Partizana Goran Lovre posle ne toliko slavne epizode u crno-belom dresu sreću je potražio u Iranu tačnije u klubu Estegal, ali čini se da nije baš usrećio.

Naime, kako je izjavio za agenciju Fonet Lovre ne može da napusti Iran pošto mu klub ne da natrag pasoš pre nego što potpiše raskid ugovora na sopstvenu štetu. Zbog nastale situacije iskusni srpski internacionalac je najavio da će se obratiti Međunarodnoj fudbalskoj federaciji (FIFA).

Zanimljivo je da se Lovre obratio ambasadi Srbije u Teheranu kako bi dobio privremni pasoš koji se izdaje u slučaju da naši državljani izgube ili im bude ukradena putna isprava, ali su mu zaposleni rekli da trenutno ne postoji takva mogućnost jer nemaju opremu za izdavanje biometrijskih dokumenata.

S obzirom da je dugo igrao za Anderleht Lovre ima i državljanstvo Belgije, ali ne može da dobije privremeni pasoš jer je u Iran ušao sa srpskom putnom ispravom. Da je bilo suprotno srpski fudbaler bi istog dana po podnošenju zahteva mogao da dobije privremeni belgijski pasoš.

hotsport.rs/Fonet

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter