0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Ima još karata za meč Partizana i Barse

Objavljeno: 19.11.13 u 20:18
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaški klub Partizan NIS će u i u sredu 20. novembra organizovati prodaju ulaznica za meč 6. kola Evrolige protiv Barselone.

U prodaji je ostalo još 600 karata za parter i manji broj ulaznica za tribine. Cena ulaznica je 1.000 dinara za tribine i 2.000 dinara za parter.

Na blagajni južne tribine Partizanovog stadiona svi zainteresovani od 10 do 15 časova mogu kupiti najviše četiri karte. Važno je da svi koji budu kupovali ulaznice prilože original ličnog dokumenta na uvid.

Kapacitet dvorane Pionir će kao i za utakmicu sa Nanterom i Fenerbahčeom biti proširen postavkom montažne tribine u Parteru 4. U ovoj sezoni na svim utakmicama Evrolige u hali Pionir kapacitet Partera 4 će biti proširen za 800 mesta.

Kupovimo ulaznice navijači će biti u prilici da prate najbolju evropsku klupsku košarku i pomognu svom klubu koji u ovoj sezoni treba njihovu podršku više nego ikada ranije.

Partizan NIS dočekuje Barselonu u četvrtak, 21. novembra sa početkom u 20,45 časova.

hotsport.rs/kkpartizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter