0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Čaušićev centaršut srušio Italijane (FOTO)

Objavljeno: 19.11.13 u 19:02
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije zabeležila je minimalnu pobedu od 1:0 protiv selekcije Italije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Izabranici Radovana Ćurčića odigrali su odličan meč i na kraju ostvarili izuzetno važnu i potpuno zasluženu pobedu.

Jedini gol na meču postigao je Goran Čaušić u 60. minutu kada je centrirao sa leve strane sa oko 25-30 metara, Aleksandar Mitrović je bio u skoku, ali nije zahvatio loptu i tako je prevario golmana „azura“ koji je loptu samo pogledom ispratio u gol.

Italija je najbolju priliku propustila u 20. minutu kada je intervenisao Spajić. Srbija je nakon toga bila bolja. Do kraja poluvremena Srbija je preko Markovića pogodila stativu, a u drugom poluvremenu dobre prilike propustili su Mitrović i Marković.

Malu senku na pobedu Srbije bacio je crveni karton koji je Lazar Marković zaradio u 88. minutu.

Nakon pobede na ovom susretu Srbija se nalazi na drugom mestu grupe 9 sa 10 bodova, tri manje od Belgije koja ima utakmicu više od tima Radovana Ćurčića. Na trećem mestu su Italijani sa devet bodova.

Sledeći meč Srbija igra 5. marta sledeće godine u Belgiji.

 

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter