0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Dženkins: Znam koliko je značajan derbi

Objavljeno: 17.11.13 u 09:34

dzenkins

Iako je novajlija u evropskoj pa samim tim i u srpskoj košarci Čarls Dženkins vrlo dobro zna šta i koliko znači „večiti derbi“ svima na vim prostorima. Amerikanac je pre dolaska u Crvenu zvezdu na internetu gledao snimke mečeva svog novog kluba i naravno da mu je za oko odmah zapala atmosfera koja se smatra na najvećoj svetkovini.

„Očekuje nas velika utakmica. Znam koliko je značajna i znam da je svi zovu derbijem. Imao sam priliku da vidim video-snimke i slušao sam šta ljudi pričaju. Dva tima iz istog grada, biće veoma važno“ – rekao je Dženkins.

Meč 8. kola ABA lige između dva beogradska evroligaša je na programu u ponedeljak sa početkom od 20.30 časova, a nominalni domaćin biće Partizan koji će samim tim imati i veći broj navijača pošto će crveno-bele bodriti svega 300 gledalaca pošto je dogovorena razmena tolikog broja ulaznica.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter