0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Bilić ne veruje da će meč u Podgorici biti poništen

Objavljeno: 17.11.13 u 10:51
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Iako se čelnici Budućnosti nadaju da bi utakmica protiv Olimpije odigrana sinoć u Podgorici mogla da bude poništena zbog diskutabilnog pobedničkog koša u poslednoj sekundi Jakova Vladovića, koji su sudije priznale, direktor ABA lige Josip Bilić tvrdi da će se to teško desiti.

„Prvo mora da nam se dostavi sva dokumentacija pre nego što vidimo šta dalje. Ipak, u Evropi je praksa da sudije mogu da pogledaju reprizu i da odmah promene odluku. Posle to već ide malo teže…“ – rekao je Bilić za B92.

Zaista je teško proceniti da li je Vladović na vreme uputio loptu ka košu i do sada je u sličnim situacijama bio običaj da prvobitna odluka sudija bude i konačna odnosno retko se dešavalo da tek naknadnim gledanjem snimka bude ustanovljeno drugačije stanje stvari.

Takođe je jasno da Slovenci imaju daleko veći uticaj u ABA ligi i da će na kraju i to biti od važnosti prilikom donošenja konačne odluke.

hotposrt.rs/b92.net

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter