0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

Berdih: Novak više nije broj jedan, na vašu žalost (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.13 u 21:35

 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Teniski reprezentativac Češke Tomaš Berdih ispravio je novinare na konferenciji nakon dubl meča izjavom da Novak Đoković na ‘našu veliku žalost’ više nije prvi reket sveta. 

Na pitanje da li je spreman za meč protiv Đokovića, „prvog tenisera sveta“, kako je rekao jedan novinar, Tomaš Berdih ga je prvo ispravio i onda rekao da će dati sve od sebe da već u tom meču donese titulu svojoj reprezentaciji.

“Na žalost vas novinara, Novak je broj dva, a ne jedan, ali to ne menja moju poziciju za ovaj meč. U dobroj smo poziciji, nemam šta da izgubim. Naprotiv, ovo je veliki izazov za mene, pokušaću da se izborim za taj poen i da igram najbolji tenis i da u ekstremno teškim uslovima pomognem timu i da možda u tom duelu završimo posao“, rekao je Berdih.

Radek Štepanek izjavio je da su on i Tomaš Berdih odigrali možda i najbolji dubl meč do sada.

“Dobro sam radio sa partnerom, odigrali smo jedan on najboljih mečeva koji smo igrali do sada. I jučerašnji meč mi je pomogao, unapredio sam igru u odnosu na taj meč. Sad moramo da ostanemo koncentisani, jer još ništa nije gotovo. Možda neće biti petog meča. U slučaju da igramo peti meč, biću spreman da dam sve od sebe, da se borim za poene, bez obzira protiv koga igram. Naša publika je bila neverovatna, prate nas svuda, veliko hvala i njima. Nema ništa bolje od atmosfere u Dejvis kupu“, zaključio je Štepanek.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter